Godišnja članarina za redovite članove iznosi 8,00 €, iznimno 0 € za umirovljene matematičare i studente, a uplaćuje se na žiro-račun SMD-a

IBAN  HR5523900011100310039

otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci.

SMD je kao pravna osoba član HMD-a, pa našim članovima pripadaju sva prava članova HMD-a. Članovi SMD-a ostvaruju punopravno članstvo u HMD-u za samo polovicu iznosa redovite članarine HMD-a, tj. za 8,00 € , koji uplaćuju na žiro-račun HMD-a.

Ako ste dobili uplatnicu HMD-a pod opis plaćanja dopišite “član(ica) SMDa“, originalni iznos precrtajte i napišite 8,00

*Članstvo u Splitskom matematičkom društvu je dragovoljno. Da biste se ostvarili status člana, sukladno Zakonu o udrugama (Narodne novine, br. 74/14.), obvezni ste dati određene osobne podatke koje Splitsko matematičko društvo prikuplja o svojim članovima. Ustupljeni osobni podaci će biti obrađeni u skladu sa Zakonom o udrugama (Narodne novine 74/14), Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, br. 42/2018), u svrhu vođenja evidencije članstva i administracije.
Vaše obrađene podatke čuvat ćemo dok imate status člana, nakon čega će se podatci automatski brisati. Određeni podatci ostat će sačuvani trajno, kao arhivska građa Splitskoga matematičkog društva, no neće biti obrađivani niti korišteni u bilo koje druge svrhe.

U svakom trenutku od tajnika SMD-a možete dobiti na uvid u svoje osobne podatke koji se obrađuju, te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. Ako imate prigovor na način čuvanja ili obrade vaših osobnih podataka možete se obratiti nadzornom tijelu SMD-a (Nadzorništvu).

Kontakt:

Splitsko matematičko društvo
Ruđera Boškovića 33, 21000 Split

 e-pošta: info@stmd.hr.

VAŽNO! Molimo sve dosadašnje članove Društva da također popune obrazac ispod kako bismo prikupili sve potrebne podatke koje smo dužni imati sukladno Zakonu o udrugama.